Jan Hellesøe tester show på Realen

Jan Hellesøe tester show på Realen

“ FORFØRT “ 2 x 40 min. med pause.

Søndag den 15. september og mandag den 16. september kl. 20.00
Dørene åbner kl. 18.30

Hypnotisør og manipulator Jan Hellesøe tager på Danmarksturné, MEN tester lige først sit show på Realen.

Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe opleves live i udvalgte danske byer med sit nye show ”FORFØRT”.

Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har også med stor succes været vært på tv-programmerne “Hypnodating”, “Det perfekte kup” og senest “Manipulator”.
Jan Hellesøe benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner til at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner men en imponerende viden om, hvordan man manipulerer med hjernen.
I showet vil Jan have fokus på begrebet ”FORFØRT” i alle dets betydninger – og både hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter vil blive taget i brug.
Om sin kommende turné udtaler Jan Hellesøe:

    Jeg har i sinde, at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer.

    Der er mange, der spørger, om det jeg laver i tv også kan laves på en livescene. Nu er der mulighed for selv at opleve det.

Jan Hellesøe har et flot CV. Eksempelvis har tv-showet ” Fuckr med dn hjrne” vundet indtil flere store priser, og Jan overgik sig selv i det afsluttende afsnit om hypnosemordet.
Jan Hellesøe har desuden optrådt for kongehuset, og i 2018 var han sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen på turné landet rundt med showet “2 hjerner 1 show” om manipulation og den menneskelige hjerne.
Nu er turen kommet til, at Jan Hellesøe endnu engang vil anvende sine fantastiske evner og udføre sine eksperimenter på scenen.
Gå ikke glip af muligheden for at blive ”FORFØRT” af Danmarks førende mentalist – live!
 
Vi glæder os helt vildt – SES på Realen.
KH Team Realen
Del arrangement