Lis Sørensen - Stående sommerfest - udsolgt

LIS SØRENSEN – STÅENDE SOMMERFEST – UDSOLGT

D. 26 JULI KL. 20.00 – DØRENE ÅBNER KL.17.30
br> Koncertbillet kr. 340 + gebyr – Udsolgt

David Apels Food Truck vil holde på pladsen foran Realen. Her kan I købe Davids lækre hjemmelavede mad. I Food Trucken vil I have mulighed for at vælge mellem flere retter, som David tilbereder fra bunden med friske råvarer og så vidt muligt råvarer fra Fanø. Maden vil kunne nydes ude som inde på Realens areal eller i spisesalen på 1. salen og baren er naturligvis åben ude som inde.Lis Sørensen med orkester gæster Realen igen og vi glæder os vildt til at holde sommerfest sammen med jer.

Når Lis Sørensen og hendes uundværlige orkester tager hul på turneåret 2017, er der nye sange på sætlisten, og en selvfølgelig vilje til at ville nå nye højder på spillestederne.
Med sin varme og stærke vocal i centrum er en aften i hendes selskab ikke blot en rejse ned ad Memory Lane, men en intens og energisk væren i øjeblikket.
Mere end en million album har hun solgt gennem karrieren, og med årerne har Lis Sørensen indset at hendes virkelige drivkraft ligger i mødet med publikum.
Når hun fra scenen mærker sangene tage fat i publikum, så tager de også fat i Lis Sørensen selv. Disse øjeblikke opsøger hun, og derfor optræder Lis nu efter fire årtier mere flittigt end nogensinde før.
Med en imponerende samling sange, står Lis Sørensen knivskarpt i nutiden og formidler fortidens hits med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret, – sangene er med årerne flyttet ind i hende og ind i os – og nye sange venter på at flytte ind fra det længe ventet album med udgivelse i marts 2017

Vi glæder os helt vildt – Ses til sommerfest
Kh Team Realen
Del arrangement