Foredrag med Hans Jørgen Bonnichsen

FOREDRAG MED HANS JØRGEN BONNICHSEN

LØRDAG D. 16 SEPTEMBER KL. 20.00 – DØRENE ÅBNER KL. 17.30

Billetpris kr. 100 + gebyr

Politiets Efterretningstjeneste er sat i verden for at vogte demokratiet – Et foredrag om PET´s arbejdsopgaver, midler og metoder:

Efter den store succes sidst er det med den største glæde at vi igen kan byde Hans Jørgen Bonnichsen velkommen på Realen.
Hans Jørgen Bonnichsen har over de seneste år gennem foredrag, tv og radio formidlet formået at give den brede offentlighed et kig ind i PET’s ellers ret lukkede verden.

Han kommer til Fanø for at give os et spændende og sjældent indblik i en særdeles lukket organisation

Hvad det egentlig er, PET laver. Hvad betyder det, når PET overvåger os og registrerer følsomme personoplysninger? Hvilke metoder og midler anvender PET i sit arbejde.

Han vil fortælle om livvagter, spionage, højre og venstreekstremisme og terror

Hans Jørgen Bonnichsen vil i sit foredrag stille skarpt på Danmarks nationale sikkerhedsmyndighed og dens opgaver med udgangspunkt i virkelige cases og aktuelle trusselsvurderinger.

Hvorfor deltager unge mennesker i Islamisk Stats grusomheder? Hvad er det, der gør, at unge mennesker vil udsætte sig selv for dette? Hvordan kan politiet og efterretningsfolkene håndtere en terrortrussel, og hvad skal de være forberedt på? Det er nogle af de spørgsmål Hans Jørgen Bonnichsen vil besvare i foredraget.

Vi ses på Realen – Kh Team Realen
Del arrangement