Beefeaters på Realen – Flyttes til 22. maj 2021

Beefeaters på Realen – Flyttes til 22. maj 2021

Flyttes til 22. maj 2021

Alle billetter der er købt til arrangementet er gældende på den nye dato

Fredag den 8. maj 2020 kl. 20.00 – Dørene åbner kl. 18.30

Stående / siddende koncert

Billet kr. 175,00 + gebyr

Beefeaters på Realen
GLÆD JER ! – Vi byder igen Beefeaters velkommen på Realen.
Den legendariske danske psykedeliske bluesrockgruppe Beefeaters fik i november 2017 genudgivet deres debutalbum på Universal Music. I sentresserne var bandet toneangivende på den danske rockscene sammen med navne som Young Flowers, Steppeulvene og Poul Dissing. Anført af Peter Thorup og organisten Morten Kjerumgaard Reumert var gruppen i 1967 det førende danske undergrundsorkester med tilhørende lysshow. De spillede support for navne som Jimi Hendrix og Pink Floyd.

Nu genopstår bandet for en tid med bandets originale organist og eneste gennemgående medlem Morten Kjerumgaard Reumert bag roret. Han har allieret sig med sanger og guitarist Frederik Schnoor (Freddy and the Phantoms) , bassist Torben Guldager (Wrong Side Of Vegas/Peppermint B ) og trommeslager Rune Rene Hansen ( Sorte Fugle /Freddy and the Phantoms).

Beefeaters anno 2018 vil spille en række livekoncerter med udgangspunkt i musik fra Beefeaters to legendariske studiealbum “Beefeaters” og “Meet You There”. Morten Kjerumgaard Reumert udtaler: “I 1971 sagde jeg definitivt farvel til den danske rockscene og det store publikum der holdt af Beefeaters. Jeg lovede mig selv, at kom der en dag en mulighed, hvor jeg kunne genoptage det musikalske udtryk Beefeaters havde sidst i 60erne ville jeg gribe den. Det kan jeg nu takket være disse tre fantastiske unge musikere.”

Lineup:
Morten Kjerumgaard Reumert: Keys og Hammond Orgel
Frederik Schnoor: Guitar og Vokal
Torben Guldager: Bas
Rune René Hansen: Trommer og perc.
Vi ses til et brag af en koncert
KH Team Realen
Del arrangement