Leif Sylvester & Friends på realen

LEIF SYLVESTER & FRIENDS PÅ REALEN

LØRDAG D. 30 MARTS 2019 KL. 20.00 – DØRENE ÅBNER KL. 18.30

BILLETPRIS. KR. 280 + GEBYR

Efter 28 års pause fra musikscenen udgav Leif Sylvester i Februar 2017 sit comeback album ”AMA’R”. I de mange års musikpause har Leif lagt al sin sjæl og kreativitet i sine kendte og farverige malerier og skulpturer. Men Leif savnede den direkte kontakt til publikum og det kreative samarbejde med et band. Derfor samlede han et 9 mands orkester, skrev en række nye sange, indspillede en ny plade og tog på turné til 10 danske spillesteder i Marts 2017.

Sangene på pladen ”AMA’R” var fyldt med gode ærlige historier fra Leifs lange liv: Kvinder han har kendt, opvæksten på Amager og historien om en fræk hund, der hjalp ham til at være endnu mere interessant overfor det modsatte køn. Pladeudgivelsen resulterede i interviews og indslag i f.eks. ”Go Morgen Danmark”, ”TV-Avisen” og ”Aftenshowet”. Men én plade var ikke nok til at dokumentere alle de historier Leif Sylvester gerne vil fortælle. Så han indspillede straks comeback-plade nummer 2. Pladen ”FØDT TIL AT DØ” udkom i november 2017

Hovedpersonen selv vil ud over at synge og fortælle også spille percussion og vaskebræt. Med sig tager kvartetten sange fra begge de nye plader.

Derudover vil Leif på levende vis fortælle om de mange historier, der ligger til grund for sangene.

Publikum til koncerterne i Marts 2019 kan forvente en levende og humoristisk oplevelse med historiefortælling, blues og jazzet rock, der kan lede tankerne hen imod Tom Waits’ tidlige plader. Turneen i marts 2019 vil, i højere grad end Leif Sylvesters 2017 turné, være præget af Leifs farverige personlighed og gøgler-gen, der var en integreret del af Sylvesters musikalske karriere i 1970’erne og 1980’erne med grupperne Clausen & Pedersen, Sylvester & Svalerne og Cirkus Casablanca.

VI SES TIL ET BRAG AF EN FEST. KH TEAM REALEN
Del arrangement