Fællessang - evergreens

FÆLLESSANG – EVERGREENS

ONSDAG DEN 15. MAJ 2019 KL. 19.30 – DØRENE ÅBNER KL. 19.00

FRI ENTRE – ALLE ER VELKOMMEN

Revyviser og sange fra film fra årene ca. 1920 til 1950.

Åge Stentofts Månestrålen, Liva – med P H´s tekster med Kaj Norman Andersens melodier, er bare brøkdel af aftenens program. Kender du den følelse som fremkommer, når tekst og musik passer så uadskilleligt godt sammen. Der går en isnen gennem kroppen, og de små hår rejser sig i nakken. Velkommen til en aften med de bedste evergreens.

Vi invitere til fællessang på Realen. Aftenens tema er Evergreens med Agnete, Bent & Co

Realen har i samarbejde med Agnete Steffensen, Bent Steffensen, Jens Peder Hvolby & Co lavet et program for Fællessangaftener og eftermiddage.
Det er lykkedes os at lave et program med en Fællessangaften pr. måned med forskellige temaer. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.
Ved hvert arrangement vil der være flere der bakker op med sange og instrumenter. Du kan ud for hvert arrangement se temaet for Fællessangaftenen og hvem der har ansvaret for det pågældende arrangement.
Vi har sørget for at lave sanghæfter som indeholder de sange vi synger til det pågældende arrangement. Men har du en særlig sang du ønsker vi skal synge til det eller de arrangementer du besøger, så er du mere end velkommen til at henvende dig på Realen med dit forslag -og meget gerne 14 dage før arrangementet.

VI GLÆDER OS TIL AT SYNGE MED DIG – SES PÅ REALEN
Del arrangement