Ester Brohus og Knud Møller på Realen

Ester Brohus og Knud Møller på Realen

Lørdag den 7. maj 2022 kl. 20.00 Dørene åbner kl. 18.30 Siddende koncert Billetpris kr. 250 + gebyr

Efter mere end 20 års som venner og musikalske fortrolige, har Ester Brohus og Knud Møller besluttet sig for at tage på duo turné sammen i foråret 2022.

 
Ester Brohus, som har boet i Hedensted i over 40 år, fik for 20 år siden nys om, at guitarist Knud Møller flyttede til byen. Hun kørte over til Knud med en flaske vin og sagde hej. Siden har de været hinandens gode venner.
Kort efter det første møde blev albummet ”Poor Pretty Little Me”, med Knud Møller som producer, til, og pladen høstede hele tre Grammys.
Knud og Ester har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden… de har sågar været med til at skifte i musikforening i Hedensted – altid med deres egen karriere sideløbende. 
”Knud er ikke bare en nabo. Vi har et solidt venskab, og det er altid ham jeg kører over til, når jeg har lavet noget nyt musik. Vi har ofte talt om at tage af sted sammen, og nu skal det være. Det glæder vi os til”, lyder det fra Ester Brohus.
Repertoiret denne aften bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil.
 
Glæd jer til en skøn aften.
 
Vi ses til et brag af en fest. Kh Team Realen
Del arrangement