The Electric Bob Dylan Project med Rasmus Madsen på Realen

The Electric Bob Dylan Project med Rasmus Madsen på Realen

Fredag den 18. november 2022 kl. 20.00 Dørene åbner kl. 18.30 Billetpris kr. 195 + gebyr

Den 25. juli 1965 gik Bob Dylan på scenen på Newport Folkfestival som så mange gange før. Men denne gang havde han medbragt et band og en elektrisk guitar, og den efterfølgende blot 16 minutter lange koncert skulle gå hen og blive en musikhistorisk milepæl. Koncerten og den efterfølgende turne med The Band markerede monstrøst Dylans fremsynede opgør med den akustiske folkesanger-tradition og dermed folkemusikkens elektriske gennembrud. Således var Bob Dylan og The Band med til at kickstarte en genopblomstringen af amerikansk folkemusik, der i slut-tresserne banede vejen for legender som Joni Mithell, Neil Young og Crosby/Stills/Nash. 
Siden har han den nu 80-årige verdenskendte sanger og sangskriver aldrig set sig tilbage, men fortsætter ufortrødent sin never ending tour rundt i hele verden. Dylan og hans elektriske guitar står bag et hav af musikhistoriens største klassikere, herunder Knocking On Heavens Door, Hey Mr. Tambourine Man, Like A Rolling Stone og mange, mange flere.
I næsegrus respekt for originalmaterialet puster The Electric Bob Dylan Project nyt liv i de gamle sange, som leveres med nerve, autencitet og spilleglæde. Orkesterets medlemmer, der alle har tilknytning til det vestjyske, er kendt fra bl.a. Johnny Madsen, Peter Belli, Poul Krebs, Henning Stærk og Uhrban Stöjband.

De rocker Realen og vi glæder os helt vildt. Kh Team Realen.
Del arrangement