Rugsted & Kreutzfeldt på Realen2

Rugsted & Kreutzfeldt på Realen

Lørdag den 8. oktober 2022 kl. 20.00 Dørene åbner kl. 18.30 Billetpris kr. 325 + gebyr Stående koncert

Rugsted & Kreutzfeldt  på Realen

Det 40 år siden duoen udgav 1’eren det fejres med to eksklusive liveturnéer.

I 2018 tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause men åbner nu til fordel for en eksklusiv bandtur i foråret og i efteråret, til en række udvalgte, favorit koncertsteder, i anledning af 40 års jubilæet, for deres første album udgivelse “Rugsted & Kreutzfeldt”. 

Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt – deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo bakket op af et fantastisk og velspillende orkester til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt -sound. 

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde. 

Når Rugsted Kreutzfeldt tager på turné består repertoiret af bagkataloget, samt nogle af de nye sange fra “Sange vi skrev til andre”, samt små anekdoter behind the songs. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuld tryk på. 

Rugsted og Kreutzfeldt’s mange, kendte hits, de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet bliver leveret i et flot bonus sæt, der lægges oveni puljen, med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre til hver koncert.

Vi ses til et brag af en fest.

Kh Team Realen

Del arrangement