Tørfisk på Realen

Tørfisk på Realen

Torsdag den 20. juni 2024 kl. 20.00 Dørene åbner kl. 18.30 Billetpris kr. 295 + gebyr Siddende koncert.

Vi på REALEN kan igen med stolthed præsentere TØRFISK!

Tørfisk har turneret rundt i det ganske danske land i 42 år.

Tørfisk har senest udgivet CD´en "Tørfisk Fyrre", som indeholder 11 helt nye sange. Mange af sangene er med på scenen og vi er taknemlige for at vores publikum tager godt imod dem og heldigvis, - også stadig er glade for de gode gamle sange. Bandet har i forbindelse med 40 året også udgivet bogen "En Stime af Sange"

Siden 1981 har Tørfisk leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinken - men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde. 

Tørfisk´s koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhaw" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de (gode) gamle sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over. 

Med masser af erfaring fra den danske musikscene og med 20 CD´er, 2 DVD-udgivelser, en del kassettebånd og LP´er, og seneste en sang og historiebog "En Stime af Sange" i "nettet" har Tørfisk stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet. 

Åååååhhhh vi glæder os helt vildt - Kh Team Realen
Del arrangement