Husets drivkraft – de frivillige

Uden de frivillige var der ikke noget Realen, så enkelt kan det siges.

Lige fra starten har Realen været båret af de frivillige og i dag arbejder der 15 – 20 mennesker ulønnet for at holde huset fyldt med aktivitet og pulsen oppe på Fanøs Kulturhjerte.

Realens frivillige bidrager med et kæmpe engagement og en mangfoldighed af kreative og sjove ideer.  

Alle arrangementer udføres i tæt samarbejde og koordineres med de frivillige. De er på gulvet, tæt på gæsterne, omkring artisterne, det er dem, der møder først ind, og det er dem der går sidst hjem.

De frivillige er organiseret i følgende grupper:

Arrangementsgruppen

Står for planlægning og gennemførelse af alle Realen arrangementer. Gruppen dækker funktioner i køkkenet, baren, backstage, på gulvet, i  døren, i rengøringen og omkring oprydningen.

Børnekulturgruppen

Sørger for arrangementer for og med børn, såvel de lidt større børn som de helt små. Gruppen arbejder med skøre og kreative idéer til arrangementer som henvender sig til børn og børnefamilie.

Kapelmestergruppen

Sørger for gennemførelse af jazz, blues, rock og akustiske arrangementer på Realen. 

Kapelmestergruppen består af en teknikker / musiker gruppe der ligeledes er ansvarlig for alt vores teknik og til tider afviklingen af den tekniske del af vores arrangementer.

Markedsgruppen

Gruppen er ansvarlig for Realenes loppemarkeder, adventsmarkeder og kunsthåndværkermarkeder.

Udstillingsgruppen

 Arrangerer alle kunst udstillinger på Realen. De udstillede kunstnere kan både være kendte som ukendt danske kunstnere samt enkelte internationale kunstnere. 

Ønsker du at blive frivillig på Realen, skal du henvende dig personligt hos os. Miljøet og dagligdagen i huset er sjovt og hyggeligt og du vil møde mange kreative og energiske mennesker som altid har en plads til dig der gerne vil hjælpe og give noget af dig selv. Du kan selv vælge den gruppe du ønsker at være en del af og vi vil glæder os til at se dig hos os.

Du kan lave en aftale om et møde med os hvis du ringer eller skriver til

Jeanett Exner mob: +45 40128912 eller mail: jeanett@realen.dk