Andreas Bo med testshow på Realen – Udsolgt

Andreas Bo med testshow på Realen – Udsolgt

Fredag den 19. juni 2020 kl. 20.00 – Dørene åbner kl. 18.30 – UDSOLGT

Lørdag den 20. juni 2020 kl. 20.00 – Dørene åbner kl. 18.30 – UDSOLGT

Billetpris kr. 150 + gebyr

I samarbejde med Restaurant Ambassaden er der lavet følgende menu til arrangementet:

Kultur-menu-på-Ambassaden-19-20.62.pdf
Bordbestilling via Restaurant Ambassaden.

Andreas Bo tester #SKARP på Realen

Hvad er din holdning til det? Hva’? Hva’? Hva’? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller ta’ en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har 4 mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?
Andreas Bo skærer igennem. Tester nyt skarpt show på Realen, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet?
Andreas Bo er tilbage.

Der er mange dygtige stand up’ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne.

Og han er #SKARP som aldrig før.
Ses på Realen – Vi glæder os helt vildt. Kh Team Realen
Del arrangement